va aflati aici:
Home > Sport > Liga Nationala de Baschet Masculin – Phoenix Galati a luptat dar a pierdut la Sibiu – scor final 95-87

Liga Nationala de Baschet Masculin – Phoenix Galati a luptat dar a pierdut la Sibiu – scor final 95-87

Dupa doua amanari ale deplasarii cauzate de vreme si douasprezece ore petrecute pe drum, Phoenix Galaţi a fost invinsa luni seara cu scorul final de 95 la 87 de catre CSU Sibiu in cea de-a XV-a etapă a Ligii Naţionale de Baschet Masculin.

„Un meci de angajament în nişte condiţii speciale. Eu mă bucur că băieţii au avut energia şi puterea necesară de a alerga tot meciul şi au ţinut un ritm bun al meciului, însă am comis prea multe greşeli, turnover-uri uşoare. Am comis greşeli pe fondul unei apărări şi unui contact mai agresiv al adversarului, lucru care ne-a costat. Cu puţină luciditate cred că puteam câştiga meciul de azi, însă aşa cum spuneam, trebuie să iau în calcul şi condiţiile în care am jucat acest meci. Nu este uşor ca după un drum de 12 ore, cu ger, să ne facem jocul nostru. Ne întoarecem acasă, facem analiza jocului şi cu siguranţă vom avea o evoluţie mult mai bună în compania echipei din Craiova. Jucăm în faţa propriilor suporteri şi trebuie să facem o victorie”, a declarat la final tehnicianul Florin Nini.

Urmatorul meci al echipei galatene va avea loc sambata 14 ianuarie 2017 , la Sala Polivalenta Galati, impotriva echipei Scm U Craiova.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top