va aflati aici:
Home > Actualitate > Deszapezirea Galatiului a fost monitorizata prin GPS

Deszapezirea Galatiului a fost monitorizata prin GPS

citeste articolul in Monitorul de Galati

Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, a făcut miercuri o evaluare a activităţii de deszăpezire din oraş. Monitorul de Galaţi anunta ca după trecerea în revistă a mai multor străzi, s-au desprins câteva concluzii: cu excepţia străzilor principale, curăţate până la asfalt, străzile secundare şi cele din cartiere încă mai aveau nevoie de curăţare; la fel, majoritatea parcărilor publice gestionate de Gospodărire Urbană, care trebuie curăţate, chiar de societatea respectivă; trebuie curăţate trotuarele din faţa şcolilor şi grădiniţelor.

“Faţă de anii trecuţi, lucrurile au decurs mai bine şi pentru că acum am avut şi posibilitatea să monitorizăm prin GPS trei sferturi din utilajele de deszăpezire. Deja am dat comandă ca anul viitor să achiziţionăm mai multe GPS-uri astfel încât toate utilajele să fie monitorizate, adică şi cele ale subcontractorilor. Acum avem GPS pe utilajele noastre şi pe o parte din utilajele subcontractorilor. În afară de GPS-uri avem şi echipe care supraveghează utilajele pentru a verifica ce fac”, a declarat primarul Ionuţ Pucheanu pentru Monitorul de Galaţi.

citeste intreg articolul pe antidotul.ro

Modalitatea de comunicare cu presa cu privire la această evaluarea fost insă criticată de Antidotul.ro care descrie în obisnuitul limbaj efervescent actiunea lui Ionuţ Pucheanu care “a dat ordin ca ziariștii să fie chemați la ora 14.00 și preumblați dimpreună cu primarul pe străzile principale. Căci pe celelalte era încă zăpada pînă la genunchi. Un obicei bolșevic, jenant și patetic ăsta cu plimbatul ziariștilor cu dubița în scopuri laudative, dar asta este. Dacă atît i-a dus capul, restul vine de la sine. 

Mai grav spre jenant este că Pucheanu nu a chemat toată presa, că cine știe ce mai iese și nu e bine. Așa că Raluca Andonie, purtătoarea de micșunele a lui Pucheanu, a pus mîna pe telefon și a sunat fix pe cine trebuie… Din fericire destul de mulți jurnaliști au dat cu flit sau au refuzat politicos spunînd că n-au cum să ajungă. Pînă la urmă, din mare acțiune de PR (a se citi Prostit Reporterii) Raluca și Pucheanu s-au plimbat prin oraș cu vreo doi cameramani și doi reporteri.”

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top