va aflati aici:
Home > Actualitate > Licitaţie pentru marca “Oţelul” – preţ de pornire 5000 de Euro

Licitaţie pentru marca “Oţelul” – preţ de pornire 5000 de Euro

“MB Management”, firma care este lichidator judiciar al intratei în faliment FC Oţelul SA, a făcut public un raport către Adunarea Creditorilor, în care comunică preţurile de la care intenţionează să înceapă licitaţia pentru vânzarea “palmaresului Fotbal Club Oţelul SA”, în urma evaluărilor făcute de o casă de licitaţie de obiecte de artă. În raport se precizează că nu există precedent la nivel naţional pentru astfel de tranzacţii, iar creditorii au fost convocaţi miercuri, pentru a decide dacă aprobă sau nu pornirea licitaţiei în condiţiile propuse de lichidator.

Preţul este unul accesibil pentru Suporter Club Oţelul, grupare înfiinţată de fani în vara anului trecut şi care se doreşte a fi continuatoarea campioanei din 2011: 5.000 de euro, anunţa in Prosport.ro.

Conform aşteptărilor, cei de la Suporter Club Oţelul şi-au anunţat intenţia de a participa la licitaţie. “Suntem primii acolo, acum să vedem dacă nu se face coadă în spatele nostru. Vom avea resursele financiare necesare. Aşteptăm validarea din partea creditorilor şi vom acţiona în consecinţă”, a spus Cornel Romeo Moisescu, preşedintele SC Oţelul.

Citeste mai multe pe prosport.ro:

S-a pregătit licitaţia pentru “palmaresul FC Oţelul”, lichidatorul judiciar mai aşteaptă doar aprobarea creditorilor

Marca “Oţelul” urmează să fie scoasă la licitaţie, la un preţ accesibil pentru Suporter Club Oţelul, grupare înfiinţată de fani în vara anului trecut şi care se doreşte a fi continuatoarea campioanei din 2011: 5.000 de euro!

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top