va aflati aici:
Home > Actualitate > Klaus Iohannis Vine La Galați pe 21 noiembrie

Klaus Iohannis Vine La Galați pe 21 noiembrie

Joi, 21 noiembrie, Klaus Iohannis ar putea fi la Galaţi, iar vineri, 22 noiembrie, în ultima zi de campanie, la Bacău. Informația aste confirmată și de liderul liberalilor gălățeni.

”În cazul în care nu intervine o situație neprevăzută, președintele Klaus Iohannis va participa la o întâlnire cu cetățenii la Sala Sporturilor, în data de 21 noiembrie”, a spus George Stângă, președintele PNL Galați.

Klaus Iohannis a mai fost în Galați în urmă cu cinci ani, tot în cadrul unui miting electoral prezidențial. Atunci a făcut o vizită și pe platforma ArcelorMittal și a lăudat conducerea combinatului pentru că a luat măsuri ce au condus la reducerea poluării, informează EXPRESS DE DUNĂRE.

Klaus Iohannis vine la Galați

Actualul președinte va fi prezent la Galați joi, 21 noiembrie, la o întâlnire cu alegătorii. Orașul nostru a fost inclus, alături de alte cinci localități, pe lista celor care vor fi vizitate în cadrul celei de-a doua runde a campaniei pentru alegerile prezidențiale.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

One thought on “Klaus Iohannis Vine La Galați pe 21 noiembrie

  1. D-le președinte v-am urmărit cu deosebit interes și sunt de acord cu dvs, ca penalii(cei ce au dosare penale) nu au ce cauta în politica. Dvs. Trebuie sa dați un exemplu de democrație și sa va dați demisia sau sa va retrageți din cursa prezidențială pentru simplu fapt ca aveți dosare penale. Renunță-ți la imunitate și lasă-ți justiția sa va cerceteze, și dacă sunteți curat toată tara va fi cu dvs. Asta e întrebarea mea pe care ar trebui sa o pună toți jurnaliștii d-lui Iohanis 8

Lasă un răspuns

Top