va aflati aici:
Home > Actualitate > Declarațiile făcute de președintele Klaus Iohannis în conferința de o oră și jumătate

Declarațiile făcute de președintele Klaus Iohannis în conferința de o oră și jumătate

Președintele Klaus Iohannis a susținut miercuri seară o conferință de presă la sediul central al PNL. Este prima sa conferință de presă în campania electorală și prima susținută în afara Administrației Prezidențiale, informează DIGI24.

Argument pentru a convinge oamenii care nu l-au votat:

Poate faptul că doresc să construiesc o Românie normală, că reprezint România în plan internațional, că am adus toți liderii europeni în inima României și le-am arătat fața frumoasă a României, poate faptul că voi lucra cu un guvern bine intenționat pentru a îmbunătți viața oamenilor, poate pentru că eu sunt convins că în România hoții trebuie să stea la pușcărie și nu în fruntea statului. Poate pentru că sunt un om care m-am dăruit 100% trup și suflet muncii de președinte.

Klaus Iohannis anunță o dezbatere electorală fără Viorica Dăncilă. Declarațiile făcute în conferința de o oră și jumătate

Președintele Klaus Iohannis a susținut miercuri seară o conferință de presă la sediul central al PNL. Este prima sa conferință de presă în campania electorală și prima susținută în afara Administrației Prezidențiale. Principalele declarații ale președintelui: După primul tur al alegerilor prezidențiale cred că este momentul să analizăm ce s-a întâmplat, ce credem că s-ar putea întâmpla.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top