va aflati aici:
Home > Justitie > Judecătorul Cosmin-Răzvan Mihăilă – președintele Curții de Apel Galați semnează apelul către CSM

Judecătorul Cosmin-Răzvan Mihăilă – președintele Curții de Apel Galați semnează apelul către CSM

Aproximativ 30 de preşedinţi şi vicepreşedinţi ai curţilor de apel au solicitat Consiliului Superior al Magistraturii să ia măsuri în legătură cu formele radicale de protest ale unor magistraţi, susţinând că judecătorul Cristi Danileţ nu este reprezentativ pentru justiţia din România și că protestele au dus în derizoriu demnitatea profesiei. Documentul vine după o scrisoare similară adresată CSM de conducerilor tribunalelor din toată țara -vezi aici. Galațiul este reprezentat în această acțiune de judecătorul Cosmin-Răzvan Mihăilă – președintele Curții de Apel Galați, potrivit publicației online Știri pe surse.

CONTRAATACUL conducerilor Curților de Apel: CSM să ia măsuri pentru restabilirea încrederii în Justiție. Protestele au dus în derizoriu demnitatea profesiei

Aproximativ 30 de preşedinţi şi vicepreşedinţi ai curţilor de apel au solicitat Consiliului Superior al Magistraturii să ia măsuri în legătură cu formele radicale de protest ale unor magistraţi, susţinând că judecătorul Cristi Danileţ nu este reprezentativ pentru justiţia din România.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top