va aflati aici:
Home > Actualitate > Invazie de șobolani pe stadionul Siderurgistul

Invazie de șobolani pe stadionul Siderurgistul

Invazie de șobolani lângă o bază sportivă din orașul Galați folosită de sportivi de performanță, dar și de copiii și de tinerii amatori de mișcare, scrie Hotnews, preluînd un articol Mediafax. Reprezentanții Primăriei spun că rozătoarele au apărut din cauza vremii neobișnuit de calde din această perioadă.

O filmare în care apar mai mulți șobolani a fost postată pe Facebook de părinții unor copii care fac antrenamente la baza sportivă. Imaginile sunt însoțite de un comentariu.

„Stadionul Siderurgistul, 11 noiembrie 2019. Familii de șobolani intră pe gazon și se cocoață pe gard, este fascinant”, a scris pe Facebook Claudiu Buduruta.

VideoClaudiu Buduruta

Reprezentanții Primăriei anunță că în zonă vor fi făcute lucrări de deratizare, iar baza sportivă va fi inclusă într-o amplă lucrare de modernizare. În ceea ce privește motivul invaziei de șobolani, autoritățile dau vina pe vremea călduroasă, informează HOTNEWS.RO.

Este o situație care a apărut cel mai probabil pe fondul temperaturilor neobișnuit de mari pentru această perioadă a anului. Deratizarea se face frecvent. Având în vedere situația apărută, ne-am autosesizat și vom intensifica acțiunile: se va lua gunoiul mai des și se vor folosi substanțele specifice împotriva șobolanilor. Precizăm că Valea Țiglinei va fi reamenajată și modernizată. Am avut chiar de curând în premieră la nivel național un concurs de soluții urbanistice pentru această zonă la care au participat specialiști – arhitecți și urbaniști – care au propus diverse amenajări moderne, cu zone de promenadă, zone de activități sportive și pentru petrecerea timpului liber. Iar proiectele lor vor sta la baza planurilor de modernizare a acestei zone.

Biroul de Presă al Primăriei Galați, citat de Mediafax

​​VIDEO Invazie de șobolani lângă o bază sportivă din Galați. Primăria: De vină e vremea călduroasă

Invazie de șobolani lângă o bază sportivă din orașul Galați folosită de sportivi de performanță, dar și de copiii și de tinerii amatori de mișcare, scrie Mediafax. Reprezentanții Primăriei spun că rozătoarele au apărut din cauza vremii neobișnuit de calde din această perioadă.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top