va aflati aici:
Home > Actualitate > PROTEST SPONTAN la Galaţi împotriva noilor restricţii

PROTEST SPONTAN la Galaţi împotriva noilor restricţii

Ora: 23.00 Inițial câteva sute de gălățeni s-au adunat în Țiglina 1, însă pe parcurs, colana s-a îngroșat considerabil și s-a ajuns la câteva mii de participanți. Str. Domnească este blocată în totalitate de protestatari.

Ora 23.30 Protestatarii au ajuns în fața la Prefectura Galați. Se huiduie, se scandează ”Libertate”. Mulți dintre participanți nu poartă măști. Se cere demisia doctorului Raed Arafat. S-au aruncat petarde.La manifestație participă și sute de autoturisme.

Ora 24.00 Coloana de manifestanți a plecat din fața Prefecturii. Se mărșăluiește din nou pe str. Brăilei. Zeci de mașini ale Poliției și Jandarmeriei sunt mobilizate în stradă.

Ora 01.00 Protestatarii au ajuns în fața Spitalului Județean de Urgență Galați și scandează ”Jos masca”. Intrarea în Urgență este blocată. Ambulanțele nu pot ajunge la spital pentru că strada este blocată de manifestanți.

Întreg articolul în MONITORUL DE GALAȚIhttps://www.monitoruldegalati.ro/stirea-zilei/protest-spontan-la-galati-impotriva-noilor-restrictii.html

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top