va aflati aici:
Home > Educatie-Cultura > Internet gratuit pentru școala din Piscu

Internet gratuit pentru școala din Piscu

Şcoala „Dimitrie Luchian” din Piscu a fost selectată printre cele 20 de unități școlare care vor fi susţinute de proiectul prin care Orange va facilita accesul la internet elevilor din mediul rural. Orange va dota aceste şcoli cu echipamentele necesare iar internetul dăruit de către clienţii Orange Prepay le va permite profesorilor şi elevilor să se bucure de acces la informaţii. Toate acestea vor asigura o  experiență educațională modernă.

În doar câteva secunde pot vizualiza cu elevii un preparat microscopic cu o rezoluție maximă, pot vizit un parc acvatic unde pot admira jocul delfinilor, pot ˇpășiˇ pe culuarele virtuale ale muzeului Louvre sau mă pot plimba pe străzile Londrei pentru a surprinde arhitectura clădirilor. Cu ajutorul tehnologiei profesorii dezvoltă o gamă variată de instrumente de învățare-evaluare care cresc vizibil calitatea procesului didactic.

prof. Vrânceanu Anișoara – director Școala Gimnazială Dimitrie Luchian, Piscu

Despre întreg proiectul puteți citi pe pagina ORANGE ROMANIA.

Oferă net școlilor | Orange

Dăruiește o parte din netul nefolosit școlilor din mediul rural și ajută-i pe elevi să se bucure de avantajele educației digitale. La fiecare 1000 GB cumulați din contribuțiile clienților, Orange va oferi unei școli 5 abonamente de internet nelimitat și 5 modemuri wireless.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top