va aflati aici:
Home > Uncategorized > IGSU : Testarea cu mesajele RO-ALERT este obligatorie. Nu este recomandată dezactivarea aplicației!

IGSU : Testarea cu mesajele RO-ALERT este obligatorie. Nu este recomandată dezactivarea aplicației!

“Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă şi Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă vă asigură că aceste teste au rolul de a identifica eventualele erori ale sistemului care nu pot fi remediate pe timpul producerii unei situaţii de urgenţă reală. Perioada alocată testelor este până la data de 30 iulie, iar în cazul persistenţei unor erori, aceasta ar putea fi prelungită, urmând a comunica public intervalul alocat verificării Sistemului RO-ALERT. Suntem conştienţi de disconfortul creat şi ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri, însă derularea acestor teste este obligatorie, având în vedere scopul pentru care a fost conceput Sistemul de avertizare RO-ALERT”, se arată într-un comunicat redat de Agerpres.

IGSU: Testarea cu mesajele RO-ALERT este obligatorie; nu este recomandată dezactivarea..

Derularea testelor de transmitere a mesajelor de avertizare RO-ALERT către populaţie este obligatorie, având în vedere scopul pentru care a fost conceput acest sistem, iar dezactivarea opţiunii de primire a mesajelor pe terminalele mobile nu este recomandată, precizează Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, vineri, într-un comunicat de presă

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top