va aflati aici:
Home > Politica > Echipa Pucheanu. Tristă amintire, groaznică prezență.

Echipa Pucheanu. Tristă amintire, groaznică prezență.

Echipa cu care Pucheanu a primit voie să atace Primăria și Consiliul Local Galați în 2016 a fost pe atât de eteroclită cât și eterogenă (sic!). Ce s-a ales oare din vajnicii social-democrați din 2016? Care erau atât de buni încât au fost făcuți publici în ultima zi de depunere a candidaturilor, să nu le strice feng-shui-ul dujmanii?

Bugetari și pensionari. Profesori, economiști și ingineri. Studii, diplome, atestate și alte cursuri de specializare. De la universități locale până la hăt renumitele Spiru Haret și Univ Româno-Americană, fabricile de diplome la modă pe atunci. Unii cu ștate vechi de partid, alții doar învățăcei dornici de afirmare. Iar cei, puțini, care au un lustru de privat/antreprenoriat … dacă nu erau afacerile cu administrația pesedizată, erau probabil tot bugetari.

Pentru că imi place să despic firul în patru (vezi poză profil) m-am dus pe marele portal neprietenos sau cum s-o chema site-ul Primăriei. Puneți ochelarii că s-a făcut economie la font. Conform Legii administrației publice 215/2001, art.51, alineatul 4, toți consilierii locali trebuie să depună anual un raport de activitare. Iar conform Legii nr.176/01.09.2010, consilierii locali au obligația să depună anual și la începerea/încetarea mandatului a declarației de avere și interese. Eh, se pare că nici consilierii locali PSD nu au auzit. Ori nu le-au depus deloc, ori le-au depus selectiv. Și rapoartele și declarațiile. Oricum, la cât de prietenos este portalul Primăriei sunt recunoscător proniei cerești că sunt pe acolo niște pdf.-uri.(HASHTAG NEWS)

Echipa Pucheanu. Tristă amintire, groaznică prezență. – Hashtag News

Echipa cu care Pucheanu a primit voie să atace Primăria și Consiliul Local Galați în 2016 a fost pe atât de eteroclită cât și eterogenă (sic!). Ce s-a ales oare din vajnicii social-democrați din 2016? Care erau atât de buni încât au fost făcuți publici în ultima zi de depunere a candidaturilor, să nu le strice feng-shui-ul dujmanii?

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top