va aflati aici:
Home > Actualitate > Galațiul va dispune de supraveghere aeriană

Galațiul va dispune de supraveghere aeriană

Patrulele de poliție care asigură ordinea și disciplina publică din această perioadă vor primi spijin pe 26 și 27 aprilie de la Inspectoratul General de Aviație.

„In zilele de 26 și 27 aprilie a.c., în intervalul orar 11.00 – 24.00, polițiștii gălățeni care efectuează activități pentru menținerea ordinii și siguranței publice, ocazionate de punerea în aplicare a interdicțiilor de deplasare a persoanelor, conform Ordonanței Militare nr. 3/2020, vor primi sprijin din partea Inspectoratului General de Aviație, care va participa la aceste activități cu o aeronavă (elicopter). Misiunea de supraveghere aeriană se va desfășura deasupra municipiilor Galați și Tecuci, și a comunelor Liești, Ivești, Barcea, Munteni, Ghidigeni și Brăhășești, în zonele considerate cu risc ridicat de producere a conflictelor stradale.”, relatează REALITATEA DE GALAȚI.

Galațiul va dispune de supraveghere aeriană – Realitatea de Galati

Conform unei informări a IPJ Galați, patrulele de poliție vor avea un ajutor aerian. Patrulele de poliție care asigură ordinea și disciplina publică din această perioadă vor primi spijin pe 26 și 27 aprilie de la Inspectoratul General de Aviație „In zilele de 26 și 27 aprilie a.c., în intervalul orar 11.00 – 24.00, polițiștii gălățeni care efectuează activități pentru menținerea ordinii și siguranței publice, ocazionate de punerea în aplicare a interdicțiilor de deplasare a persoanelor, conform Ordonanței Militare nr.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top