va aflati aici:
Home > Actualitate > Galatiul la -15°C : Aproape 100 de pensionari din Galați au dârdâit de frig pentru taxe mai mici cu 10 la sută

Galatiul la -15°C : Aproape 100 de pensionari din Galați au dârdâit de frig pentru taxe mai mici cu 10 la sută

Aproape 100 de pensionari din Galați au stat la coadă la minus 15 Grade Celsius ca să-și plătească impozitele. Mulți și-au făcut apariția la Serviciului Local de Taxe și Impozite la șase dimineața, chiar și cu două ore înainte de deschiderea ghișeelor. Au vrut să plătească impozitele cu 10 la sută mai puțin, fără să știe că facilitatea este valabilă pentru toți cei care-și plătesc dările la stat până la 31 martie.

„Chiar dacă a fost ger, după cum vedeţi, contribuabilii s-au grăbit să plătească impozitele, să îşi achite datoriile către bugetul local. Nu mai e aceeaşi coadă ca în anii precedenți. Am mobilizat şi personal de la alte servicii, probabil că frigul i-a ţinut pe mulţi în case, dar au venit oameni”, a precizat Daniel Sadoleanu, director Serviciul Local de Taxe şi Impozite, Primăria Galaţi.

sursa: Libertatea.ro

Coadă la minus 15 grade Celsius ca să-și plătească impozitele în Galați

Aproape 100 de pensionari din Galați au stat la coadă la minus 15 Grade Celsius ca să-și plătească impozitele. Mulți și-au făcut apariția la Serviciului Local de Taxe și Impozite la șase dimineața, chiar și cu două ore înainte de deschiderea ghișeelor.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top