va aflati aici:
Home > Uncategorized > Gălăţencele din Folteşti şi Rediu, programate „La coafor cu psihologul”

Gălăţencele din Folteşti şi Rediu, programate „La coafor cu psihologul”

Asociaţia Şoapta Florilor organizează, în zilele de 14 şi 15 octombrie, o serie de activităţi în judeţul Galaţi, respectiv la Folteşti şi Rediu, în cadrul celei de-a doua sesiuni a campaniei „La coafor cu psihologul”, o campanie de informare despre violenţa domestică, sănătate şi stimă de sine, concepută special pentru femeile din mediul rural.

“Multe dintre femei au solicitat să discute cu psihologul echipei şi este de înţeles dorinţa lor, din moment ce numai două din o sută cincisprezece intervievate apelasera vreodată la serviciile unui psiholog. În timp ce peste 120 de femei au trecut prin mâinile hair stylistilor din echipă, beneficiind de o schimbare de look, s-a discutat despre problemele cu care se confruntă femeile din rural, greutăţile lor, nevoile şi cele mai mari dorinţe pe care le au acestea. 34% dintre femeile prezente au recunoscut că nu se îngrijesc suficient de sănătatea lor şi că, din pricina stresului, a lipsei locurilor de muncă, a problemelor din familie, a sărăciei şi a lipsei banilor, precum şi a muncii zilnice epuizante din gospodărie şi de la câmp ori din cauza condiţiilor precare de trăi şi a grijei zilei de mâine, au simţit nu o dată în ultimele trei luni că cedează psihic şi vor «să-şi ia lumea în cap»”, spun iniţiatorii campaniei, relatează MONITORUL DE GALAȚI.

Întreg articolul poate fi citit aici :https://www.monitoruldegalati.ro/comunitate/galatencele-din-foltesti-si-rediu,-programate-la-coafor-cu-psihologul.html

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top