va aflati aici:
Home > Actualitate > Hoţi în serie prinşi în flagrant de poliţişti

Hoţi în serie prinşi în flagrant de poliţişti

În noaptea de 15 spre 16 decembrie, o echipă de poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, Secţiei 2 Poliţie Galaţi, în cooperare cu Brigada de Operaţiuni Speciale Galaţi şi sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, au prins în flagrant doi bărbaţi imediat după părăsirea unui apartament în care aceştia pătrunseseră prin efracţie, utilizând dispozitive artizanale de forţare a încuietorilor. ”Din cercetările efectuate a reieşit  faptul că cei doi suspecţi au comis mai multe infracţiuni de furt pe raza municipiului Galaţi, în cursul anului 2019, iar la percheziţiile domiciliare efectuate au fost găsite mai multe bunuri, existând suspiciunea că provin din comiterea infracţiunilor de furt. Bunurile ridicate în vederea confiscării sunt reprezentate de bani, bijuterii, obiecte electronice, parfumuri, bunuri alimentare, dar şi alte obiecte folosite la comiterea infracţiunilor de furt din locuinţă (foiţe de aluminiu, inbusuri, lame metalice, mănuşi)”, a declarat comisarul Iulian Ungur, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, relatează ADEVĂRUL.

VIDEO Hoţi în serie prinşi în flagrant de poliţişti. Infractorii se pregăteau să fugă după ce pătrunseseră într-o locuinţă prin efracţie

Oamenii legii au găsit asupra suspecţilor, un bărbat de 58 de ani şi unul de 64 de ani, mai multe obiecte folosite pentru a pătrunde în apartamente. În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat numeroase bunuri provenite din furturi, pornind de la bijuterii şi obiecte electronice până la parfumuri şi bunuri alimentare.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top