va aflati aici:
Home > Actualitate > Gălăţean trimis în judecată pentru că a primit mii de lei în schimbul promisiunii de angajare la un birou notarial

Gălăţean trimis în judecată pentru că a primit mii de lei în schimbul promisiunii de angajare la un birou notarial

Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi a trimis în judecată un bărbat din Galaţi, fără calitate specială, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.

În fapt, inculpatul, în cursul lunii iunie 2018, a primit pentru sine, în mod direct, suma de 4.000 de lei de la un martor denunţător, după ce l-a lăsat să creadă, în mod nereal, că are influenţă asupra unui notar public din municipiul Galaţi, promiţându-i acestuia că îl va determina pe respectivul funcţionar public să îl angajeze în cadrul Biroului Notarial”, au precizat reprezentanţii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Galaţi, relatează ADEVĂRUL.

Gălăţean trimis în judecată pentru trafic de influenţă. A primit mii de lei în schimbul promisiunii de angajare a unei persoane la un birou notarial

Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi a trimis în judecată un bărbat din Galaţi, fără calitate specială, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top