va aflati aici:
Home > Actualitate > Fotogalerie : Deszapezirea Galatiului la zi

Fotogalerie : Deszapezirea Galatiului la zi

deszapezire Galati
Deszapezirea Galatiului la zi: Made in Galati

Portalul Made in Galati ofera o imagine critica a deszapezirii Galatiului coordonata de primarie, dincolo de strazile principale, inaintea revenirii ninsorilor anuntate pentru zilele urmatoare.

“Pe cât mai potentă și mai îndestulată de bani instituția, pe atât mai mare indiferența, par să demonstreze imaginile de mai jos surprinse duminică, 15 ianuarie, puțin după orele prânzului.

Veți vedea că pe măsură ce ne îndepărtăm de centrul prașului, pe-atât crește indiferența autorităților, ca și cum cartierele și periferiile orașului n-ar plăti impozite. Dar și în zonele centrale mai puțin vizibile din goana mașinii se vădește aceeași delăsare, ca și cum mașinile ar plăti impozite și taxe, nu oamenii.”

Deszapezire Galati
Deszapezirea Galatiului la zi : Made in Galati

Peste 50 de fotografii cu expilcatii surprinzand starea strazilor mai mult sau mai putin deszapezite au fost incluse in seria intitulata “Fotogalerie jenibila” : “Probabil că galeria noastră ar fi avut sute de poze, nu doar câteva zeci. Oricum, sunt mult mai multe decât a publicat presa plimbată de primarul Pucheanu cu microbuzul ca să constate recordurile deszăpezirii. Probabil că și de-aia i-a dus primarul pe jurnaliști cu mașina, să nu vadă trotuarele.”

Urmariti fotoreportajul in :

Fotogalerie JENIBILĂ | CUM arată Galațiul ÎNAINTEA unui NOU val de NINSORI

„Sculați, loaze, nu chiuliți! / Vremea-i să deszăpeziți…” ar trebui să sune un colind de ianuarie pe stil nou la cum arată Galațiul înainte de un nou val de ninsori. Pe cât mai potentă și mai îndestulată de bani instituția, pe atât mai mare indiferența, pare să demonstreze imaginile de mai jos surprinse duminică, 15 ianuarie, puțin după orele prânzului.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top