va aflati aici:
Home > Actualitate > Faleza Dunării din Galaţi este ţinta unui proiect de modernizare. Investiţia se ridică la peste 15 mil. euro

Faleza Dunării din Galaţi este ţinta unui proiect de modernizare. Investiţia se ridică la peste 15 mil. euro

Cea mai lungă faleză a Dunării se va transforma în totalitate şi va fi modernizată în urma unei investiţii de peste 15 milioane de euro.

Autorităţile locale au încheiat un parteneriat şi au decis să construiască pe faleză o zonă unică.

„Am decis să facem o zonă unică şi spectaculoasă. Faleza este cea mai îndrăgită zonă a oraşului Galaţi, va fi şi cea mai spectaculoasă. Am încheiat un parteneriat cu Consiliul Judeţean Galaţi pentru a duce proiectul la bun sfârşit. Pe faleză vor fi amfiteatre în aer liber, piste pentru alergători şi biciclişti, zone de cafenea, două parcări subterane, spaţii verzi amenajate, iar sculpturile în metal vor face obiectul unui veritabil circuit cultural şi turistic”, a declarat, pentru MEDIAFAX, primarul oraşului Galaţi, Ionuţ Pucheanu.

În urma investiţiei, faleza se va transforma într-un muzeu în aer liber, informează ZIARUL FINANCIAR.

Faleza Dunării din Galaţi este ţinta unui proiect de modernizare. Investiţia se ridică la peste 15 mil. euro

Cea mai lungă faleză a Dunării se va transforma în totalitate şi va fi modernizată în urma unei investiţii de peste 15 milioane de euro. Autorităţile locale au încheiat un parteneriat şi au decis să construiască pe faleză o zonă unică. „Am decis să facem o zonă unică şi spectaculoasă.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top