va aflati aici:
Home > Educatie-Cultura > Medalia de bronz pentru un elev gălățean la Olimpiada Internaţională de Multimedia

Medalia de bronz pentru un elev gălățean la Olimpiada Internaţională de Multimedia

„Am prezentat planeta de la formarea ei, apoi am vorbit prin imagini despre legătura pe care o aveau oamenii cu pământul, cum îl iubeau şi îl respectau. Am prezentat apoi în film apariţia Revoluţiei Industriale, care a însemnat şi apariţia a numeroase surse de poluare. În film apar cadre sugestive, cu animale aflate pe moarte, cu oceanele în care viaţa moare din cauza poluării. Practic, am arătat cum s-a transformat Terra sub amprenta omului, prin prisma poluării. La final, am arătat şi refuzul unor politicieni de a recunoaşte încălzirea globală ca o ameninţare reală pentru lumea în care trăim“, a declarat  Eduard Mocanu,elev în clasa a XI-a la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri“ din Galaţi, pentru ADEVĂRUL.

Medalia de bronz pentru istoria poluării planetei, în imagini. „Unii politicieni refuză să recunoască încălzirea globală ca o ameninţare pentru omenire”

Eduard Mocanu (17 ani), elev în clasa a XI-a la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri” din Galaţi, a câştigat medalia de bronz la Olimpiada Internaţională de Multimedia, cu un videoclip prin care atrage atenţia cu privire la impactul poluării asupra Pământului.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top