va aflati aici:
Home > Actualitate > Două spitale din Galaţi dotate cu tuneluri pentru dezinfectare complexă

Două spitale din Galaţi dotate cu tuneluri pentru dezinfectare complexă

Primăria municipiului Galați a anunţat că a obținut cu titlu gratuit două tuneluri cu dezinfectare complexă care vor ajunge în dotarea Spitalului pentru Copii și a Spitalului Județean de Urgență. Acestea sunt oferite de firma Power Pure Energy SRL Galați. În continuare, municipalitatea intenționează să mai achiziționeze alte șase astfel de tuneluri pentru piețele din oraș și pentru SP Ecosal, informează MONITORUL DE GALAȚI.

Două spitale din Galaţi dotate cu tuneluri pentru dezinfectare complexă (FOTO) – Monitorul de Galati – Ziar print si online

Primăria municipiului Galați a anunţat că a obținut cu titlu gratuit două tuneluri cu dezinfectare complexă care vor ajunge în dotarea Spitalului pentru Copii și a Spitalului Județean de Urgență. Acestea sunt oferite de firma Power Pure Energy SRL Galați. În continuare, municipalitatea intenționează să mai achiziționeze alte șase astfel de tuneluri pentru piețele din oraș și pentru SP Ecosal.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

One thought on “Două spitale din Galaţi dotate cu tuneluri pentru dezinfectare complexă

  1. Trebuie sa devină obligatoriu plasarea acestor tunele la TOATE ÎNTRĂRILE (principale) ale tuturor instituțiilor în funcțiune din municipiu și din Țară.

Lasă un răspuns

Top