va aflati aici:
Home > Educatie-Cultura > Două clase de a opta de la CNVA fac banchetul în jeanși și donează banii de ținute unei cauze nobile

Două clase de a opta de la CNVA fac banchetul în jeanși și donează banii de ținute unei cauze nobile

Sub sloganul „Fără tocuri și paiete. Distracție, nu etichete!”, 61 de elevi din clasele a VIII-a A și a VIII-a B de la Colegiul Național „Vasile Alecsandri” din Galați „donează” banchetul pentru bucuria copiilor din Fundația Inimă de Copil. „Renunțăm la ținute sofisticate și în 6 iunie vom sărbători finalul clasei a VIII-a în jeanși pentru că ne dorim să trimitem în tabără 25 de copii din programele Fundației. Petrecerea noastră va fi ocazia perfectă pentru a aduce bucurie unor copii ca noi și pentru a-i ajuta să trăiască experiențe de neuitat în vacanța de vară. Dacă și în voi bate o inimă de copil, donați alături de noi! Orice sumă contează”, se arată în apelul lansat de elevii de la CNVA pe pagina de internet pe care strâng donații, relatează Reperul.ro.

Două clase de a opta de la CNVA fac banchetul în jeanși și donează banii de ținute unei cauze nobile

Sub sloganul „Fără tocuri și paiete. Distracție, nu etichete!”, 61 de elevi din clasele a VIII-a A și a VIII-a B de la Colegiul Național „Vasile Alecsandri” din Galați „donează” banchetul pentru bucuria copiilor din Fundația Inimă de Copil.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top