va aflati aici:
Home > Politica > Dorinel Munteanu candidează la Consiliul Local Galaţi

Dorinel Munteanu candidează la Consiliul Local Galaţi

Fostul mare fotbalist Dorinel Munteanu s-a înscris în PMP Galaţi şi va deschide lista pentru Consiliul Local.

Este o bucurie si o onoare pentru noi sa ii oferim oportunitatea de a deschide lista propusa de P.M.P. pentru Consiliul Municipiului Galati. Numele lui Dorinel Munteanu este sinonim cu excelenta in sport si cu perioada de glorie a echipei Otelul Galati. Ne-a facut campioni in 2011 si, pentru o perioada, le-a insuflat oamenilor mandria de a spune ca sunt din Galati. Este exponent al Generatiei de Aur a Nationalei Romaniei si numele lui a fost scandat cu admiratie pe cele mai mari stadioane ale lumii. “Neamtul” e adoptat de Galati de mai bine de 10 ani. Este orasul unde a inregistrat cele mai importante performante ca antrenor, orasul unde este iubit si respectat asa cum merita.
De ce Dorinel Munteanu? Consecventa, disciplina si spiritul de campion il vor ajuta sa invinga in orice domeniu.
Ce anume cauta Dorinel Munteanu in politica? Cu siguranta nu bani, nu glorie, nu functii. Nu a fost usor sa il convingem sa ni se alature, dar dragostea pentru Galati si pentru Otelul au fost determinante. Dorinel stie ce este administratia, ce inseamna gestionarea proiectelor si a banilor, dar stie si ce este pasiunea.
Suntem convinsi ca, impreuna cu echipa P.M.P., va face performanta si in Consiliul Local Galati!

Catalin Cristache – Deputat de Galați

Fostul mare fotbalist este căsătorit cu o gălățeancă. Din 1 iulie 2009 a fost antrenor la Oțelul Galați, cu care a semnat un contract pentru două sezoane. Cea mai mare performanță ca antrenor a fost câștigarea titlului cu Oțelul Galați în sezonul 2010-2011, echipă cu care în primul sezon de antrenorat la Galați obținuse locul 8. Despărțirea de Otelul s-a produs după 3 ani și jumătate, la sfârșitul lunii august 2012.

Fostul fotbalist Dorinel Munteanu candidează la Galaţi

Fostul mare fotbalist Dorinel Munteanu s-a înscris în PMP Galaţi şi va deschide lista pentru Consiliul local al oraşului, a anunţat, luni, deputatul Cătălin Cristache. “De astăzi, marele campion Dorinel Munteanu face parte din echipa PMP Galaţi. Este o bucurie şi o onoare pentru noi să îi oferim oportunitatea de a deschide lista propusă de PMP pentru Consiliul Municipiului Galaţi.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top