va aflati aici:
Home > Actualitate > Dispozitive de dezinfectare, donate de Combinatul siderurgic Liberty către Ambulanţă şi SMURD Galaţi

Dispozitive de dezinfectare, donate de Combinatul siderurgic Liberty către Ambulanţă şi SMURD Galaţi

Combinatul siderurgic LIBERTY Galaţi a a anunţat că a livrat, luni, două dispozitive de dezinfectare care vor fi folosite de personalul Staţiei de Ambulanţă şi de paramedicii din Galaţi. Potrivit lui Dorian Dumitrescu, directorul de comunicare al companiei, kit-urile asigură o dezinfectare superioară a ambulanţelor şi altor suprafeţe cu care pacienţii ar putea intra în contact. „Suntem aproape de toţi cei care lucrează în sistemul medical din Galaţi şi îi sprijinim în lupta lor contra noului coronavirus”, a declarat Bogdan Grecu, directorul general al LIBERTY Galaţi, pentru ADEVĂRUL.

Dispozitive de dezinfectare, donate de Combinatul siderurgic Liberty către Ambulanţă şi SMURD Galaţi

Combinatul siderurgic LIBERTY Galaţi a a anunţat că a livrat, luni, două dispozitive de dezinfectare care vor fi folosite de personalul Staţiei de Ambulanţă şi de paramedicii din Galaţi. Potrivit lui Dorian Dumitrescu, directorul de comunicare al companiei, kit-urile asigură o dezinfectare superioară a ambulanţelor şi altor suprafeţe cu care pacienţii ar putea intra în contact.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top