va aflati aici:
Home > Actualitate > DISPERARE la Galați: O asistentă medicală cere PUBLIC să fie testate de coronavirus TOATE cadrele medicale

DISPERARE la Galați: O asistentă medicală cere PUBLIC să fie testate de coronavirus TOATE cadrele medicale

În numele colegilor ei, asistenta cere ca personalul medical din spitalul gălăţean să fie testat pentru depistarea COVID-19. Ea spune că oamenii sunt la capătul răbdării deoarece nu ştiu dacă s-au infectat. De aceea, numeroşi angajaţi ai spitalului au decis să nu meargă acasă şi de trei săptămâni locuiesc la hotel.

„Nemulţumirea noastră este că, deşi solicităm de ceva timp TESTAREA PERSONALULUI, nu primim niciun răspuns. Avem 3 săptamâni de expunere, avem cel puţin un cadru medical infectat (spun cel puţin, pentru că doar atunci când acesta a prezentat simptome a fost testat şi a ieşit pozitiv). Acest cadru a intrat în contact cu numeroase alte persoane în spital. Avem colege care de 3 săptămâni nu şi-au văzut copiii, pentru că au ales să stea la hotel, să nu-şi expună familiile. Aceste persoane sunt în pragul depresiei, pentru că nu se zăreşte, nicicum, luminiţa de la capătul tunelului, nu ştiu cât va mai dura aceasta situaţie. Vă cerem, IMPERIOS, găsiţi modalităţi să ne testaţi”, a scris Angy Simona pe Facebook, relatează ȘTIRI PE SURSE.

DISPERARE la Galați: O asistentă medicală cere PUBLIC să fie testate de coronavirus TOATE cadrele medicale

Publicat: Actualizat: Sursa foto: https://www.desteptarea.ro/taxa-la-externare/ Disperarea cuprinde personalul medical din Galați. O asistentă din Galaţi cere testarea cadrelor medicale: „Avem colege care de 3 săptămâni nu şi-au văzut copiii, pentru că au ales să stea la hotel, să nu-şi expună familiile.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top