va aflati aici:
Home > Actualitate > Demisie a șefului DGASPC Galați care a spus despre fata de 14 ani că a avut un act sexual consimțit

Demisie a șefului DGASPC Galați care a spus despre fata de 14 ani că a avut un act sexual consimțit

„Pentru declarația revoltătoare care aparține directorului adjunct i-am cerut demisia de urgență. Demisia a și venit, o am aici. Este o declarație inacceptabilă, ne voi accepta niciodată asemenea declarații, mai ales că este vorba despre o instituție care are grijă de copii. Luni am dispus o anchetă pentru a vedea ce s-a întâmplat la Direcția pentru Protecția Copilului și dacă se fac vinovate și alte persoane voi lua măsuri. După ce voi avea rezultatul anchetei, nu voi ezita să iau măsuri, indiferent de cine va fi găsit vinovat”, a declarat presei, președintele CJ Galați, Costel Fotea, relatează Știrile TVR.

 

Demisie a șefului DGASPC Galați care a spus despre fata de 14 ani că a avut un act sexual consimțit

06 August 2019, 13:05 (actualizat 06 August 2019, 13:08) | Demisie a șefului DGASPC Galați Demisia survine în contextul în care directorul adjunct al Direcției pentru Protecția Copilului Galați, Ciprian Groza, a avut mai multe declarații care au stârnit indignarea cetățenilor despre fata de 14 ani, plină de sânge și Copilul se află în grija statului de doi ani, fiind internat la un centru de plasament din orașul Galați.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top