va aflati aici:
Home > Uncategorized > Cazul minorei din Galaţi | Rudele băiatului: “S-a întâmplat un caz nefericit. Dacă ne-o dau, noi facem logodna”

Cazul minorei din Galaţi | Rudele băiatului: “S-a întâmplat un caz nefericit. Dacă ne-o dau, noi facem logodna”

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi au făcut publice, marţi, primele date din ancheta începută în cazul minorei de 14 ani găsită plină de sânge pe o stradă din Galaţi şi care a fost ajutată de doi poliţişti, doar la intervenţia trecătorilor.

Potrivit acestora, nu a fost vorba despre un viol, iar băiatul de 14 ani, cu care a întreţinut relaţii sexuale, nu va fi pedepsit pentru că diferenţa de vârstă dintre autor şi persoana cu care s-a întreţinut actul sexual nu este mai mare de trei ani.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, Traian Laurenţiu Iancu, a declarat că în dosar au avut loc audieri şi percheziţii domiciliare şi s-a dispus o expertiză medico-legală, informează Digi24.

Cazul minorei din Galaţi | Ce au declarat rudele băiatului. “S-a întâmplat un caz nefericit. Dacă ne-o dau, noi facem logodna”

Rudele băiatului de 14 ani care a întreţinut relaţii sexuale cu fata găsită plină de sânge pe o stradă din Galaţi susţin că nici nu se poate pune problema că la mijloc ar fi un viol. În casa unde s-au întâlnit cei doi adolescenţi mai erau prezenţi o…

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top