va aflati aici:
Home > Actualitate > De ce crește prețul la alcoolul sanitar? Interviu cu George Huțanu

De ce crește prețul la alcoolul sanitar? Interviu cu George Huțanu

Cum zilele acestea am văzut pe Facebook o sumedenie de postări, de nemulțumiri, noi, cei de la Hashtag News, am decis să cerem o opinie acreditată, așadar l-am rugat pe domnul George Huțanu, general manager la HG MEDICAL, companie ce se ocupă cu importul și furnizarea alcoolului sanitar (printre altele), să ne acorde un interviu. Scopul acestui interviu este să lămurim opinia publică asupra unor aspecte importante, aspecte care ne afectează pe toți în această perioadă a pandemiei. (HASHTAG NEWS)

George Huțanu: Clienții din farmacii sunt un mix de stări. Pe unii nu îi deranjează deloc această pandemie, alții nici măcar nu știu exact ce este acest Covid-19, alții sunt panicați și cumpără orice le pică în fața ochilor, iar ceilalți sunt dificili și nervoși din pricina prețurilor. De asemenea, supărați pe situația țării, vin și își varsă oful pe asistenți și farmaciști. Dacă încerci să-i înțelegi pe toți ai toate șansele să iei o boală mai gravă decât Covid-19. Oamenii ar trebui să fie mai cumpătați, mai echilibrați în tot ceea ce fac și să înțeleagă totuși că sunt persoane care depun eforturi și se expun pentru a-i ajuta pe ei. Până la urmă de la noi, oamenii, pleacă toate dezechilibrele astea.

Întreg articolul poate fi citit pe site-ul celor de la HASHTAG NEWS :https://www.hashtagnews.ro/29/03/2020/economie/de-ce-creste-pretul-la-alcoolul-sanitar-interviu-cu-george-hutanu/

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top