va aflati aici:
Home > Uncategorized > Daniela Călin și grădinița cu pisici din Galați

Daniela Călin și grădinița cu pisici din Galați

Daniela Călin a trasformat o grădină simplă din cartierul Micro 17, din Galați, într-o grădină pictată, care are estetic, natură, viitor și multe, multe pisici. Daniela a adăugat culori pe un gard pus de primărie și o portiță de acces pentru toți. Asta în condițiile în care, în Galați, ”vecinii de la parter” tind să pună monopol pe toată geografia din jurul blocului. Și în condițiile în care e imposibil să nu intervină ”discuții”, orice ai alege pentru geografia respectivă: grătare sau natură.

Un simplu afiș îi poate schimba pe oameni. Și, da, mulți se schimbă când văd o grădină îngrijită. Pe oameni poți să-i educi printr-un desen. Eu am ales să pictez și, uneori, iau o imagine, o idee de pe Pinterest și o reproduc. Stau cu telefonul în mână, aleg un model și o transpun direct pe perete”.

Am terminat întrebările, deși aș fi vorbit nu doar minute, ci ore. Am selectat poze dintre zeci de poze și am concluzionat că o familie vrea să facă dintr-un Galați vechi și prăfuit, un Galați în culori. Și reușește. Că doar două persoane pot schimba un cartier întreg. Dar, la fel de bine, cele două persoane vor alege mereu să nu se supună unori reguli absurde, unor măști inutile, unor norme ancestrale și depășite, relatează HASHTAG NEWS.

Daniela Călin și grădinița cu pisici din Galați – Hashtag News

În urmă cu câteva luni, cineva tare drag mie mi-a trimis o poză simplă cu un afiș la fel de simplu despre pisici. Am zâmbit. Spun că era un afiș simplu pentru că suna în felul următor: “Mulțumim celor care se gândesc la noi. Semnat: pisicuțele”. O încurajare la bunătate și o mulțumire.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top