va aflati aici:
Home > Eveniment > “Castelul din Carpaţi”: un specacol inedit la Teatrul “Gulliver”

“Castelul din Carpaţi”: un specacol inedit la Teatrul “Gulliver”

Pasionaţii de efecte speciale, genul SF, intrigile captivante, suspans şi enigmă, cu siguranţă vor aprecia spectacolul “Castelul din Carpaţi”, care se va juca în această duminică, la ora 10,30, la Teatrul “Gulliver”. Astfel, spectatorii vor descoperi o abordare suprarealistă a unui text clasic, după Jules Verne, ce trasează o linie fină teatrul de animaţie si filmul science-fiction. Acţiunea este învăluită într-o aură de mister iar povestea, înţesată de pasiune şi dramatism surprinde şi fascinează, deopotrivă.

Toţi cei care doresc să se bucure de un spectacol distinct, captivant şi plin de fascinaţie sunt aşteptaţi la Teatrul “Gulliver” în această duminică.  Biletele se pot achiziţiona online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, cu 45 de minute înainte de începerea reprezentaţiei. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi, informează ADEVĂRUL.

“Castelul din Carpaţi”: un specacol inedit la Teatrul “Gulliver”. Pasionaţii de efecte speciale nu vor fi dezamăgiţi

Pasionaţii de efecte speciale, genul SF, intrigile captivante, suspans şi enigmă, cu siguranţă vor aprecia spectacolul “Castelul din Carpaţi”, care se va juca în această duminică, la ora 10,30, la Teatrul “Gulliver”. Astfel, spectatorii vor descoperi o abordare suprarealistă a unui text clasic, după Jules Verne, ce trasează o linie fină teatrul de animaţie si filmul science-fiction.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top