va aflati aici:
Home > Politica > Dăncilă, despre românii care vorbesc limbi străine: Țin mai puțin la această țară.

Dăncilă, despre românii care vorbesc limbi străine: Țin mai puțin la această țară.

”Să știți că unii poate vorbesc foarte bine limba engleză și îi apreciez pe toți care vorbesc engleză, franceză, germană, orice limbă străină. Dar țin mai puțin la această țară. În limba engleză se duc și spun foarte ușor la Bruxelles ceea ce vrea să audă Bruxelles-ul, nu ceea ce, de fapt, ar trebui să susțină pentru această țară. Eu sunt un pro-european convins, am fost europarlamentar 9 ani de zile, liderul delegației europarlamentarilor, dar de fiecare dată mi-am susținut țara și am obținut rezultate. Faptul că vorbim bine sau mai puțin bine o anumită limbă străină… eu cred că este relevant. Dar mai relevant pentru români este ceea ce faci pentru ei și cu câtă demnitate îți reprezinți țara atât în țara ta, dar mai ales în afara granițelor țării”, a susținut Viorica Dăncilă, scrie G4MEDIA.

VIDEO Dăncilă, despre românii care vorbesc limbi străine: Țin mai puțin la această țară. “Se duc și spun foarte ușor la Bruxelles ceea ce vrea să audă Bruxelles-ul”

Viorica Dăncilă a susținut vineri, la Timișoara, că românii care vorbesc limbi străine, în special engleză, “țin mai puțin la această țară”, pentru că se duc la Bruxelles și spun “foarte ușor” ceea ce vrea să audă Bruxelles-ul. “Să știți că unii poate vorbesc foarte bine limba engleză și îi apreciez pe toți care vorbesc engleză, franceză, germană, orice limbă străină.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top