va aflati aici:
Home > Politica > Dan Nica propus de PSD pentru un nou mandat de Europarlamentar

Dan Nica propus de PSD pentru un nou mandat de Europarlamentar

Conform Hotnews.ro, în interiorul PSD este fierbere pentru stabilirea candidaților pe locuri eligibile la alegerile europarlamentare, iar cererea este, bineînțeles, mult mai mare decât oferta. Oficial, social-democrații nominalizează reprezentanții pe regiunile istorice însă, propunerile se negociază la vârful partidului. Cu alte cuvinte, Liviu Dragnea este cel care are ultimul cuvânt.
PSD mizează pe 10 locuri eligibile la alegerile pentru Parlamentul European, iar cererea este, bineînțeles, mult mai mare decât oferta. Dincolo de procedură, în interiorul PSD există tensiuni și nemulțumiri pentru că actuali europarlamentari, foști miniștri, lideri județeni dar și parlamentari se bat pe locurile eligibil.
La nivel oficial, Dragnea a trasat, în urmă cu câteva zile, portretul viitorilor europarlamentari social-democraţi, precizând că aceştia trebuie să fie, în primul rând, patrioţi ”în fiecare celulă a corpului” şi să ştie cel puţin o limbă străină.
“Toată lumea știe că Liviu Dragnea va avea ultimul cuvânt. În teritoriu au fost validate propunerile făcute de oameni fideli președintelui și astea vor fi votate și în CEX”, au explicat surse social-democrate pentru Hotnews.ro.

Coform aceleiași surse candidaturile pe locuri eligibile ale PSD-ului sunt:

 • Regiunea Sud-Est (Brăila, Buzău, Constanța, Galaţi, Vrancea, Tulcea) – candidat Dan Nica
 • Regiunea Sud-Vest (Dolj, Gorj, Olt, Mehedinți, Vâlcea – candidat Claudiu Manda
 • Regiunea Sud Muntenia (Argeș, Călăraşi, Dâmboviţa, Teleorman, Giurgiu, Ialomiţa, Prahova) – candidat Rovana Plumb
 • Regiunea Centru (Alba, Braşov, Covasna, Harghita, Mureş, Sibiu) – candidat Victor Negrescu
 • Regiunea Vest (Arad, Caraș Severin, Hunedoara, Timişoara) – candidat Natalia Intontero
 • Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Maramureş, Satu Mareş, Sălaj) – candidat Ioan Mircea Pașcu
 • Regiunea Nord-Est (Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava, Vaslui) – candidat Dragoș Benea
 • Regiunea București – Ilfov – Rodica Nassar sau Victor Boștinaru 

Așadar, după cum informează Hotnews.ro, PSD îl va propune pentru un nou mandat de europarlamentar pe gălățeanul Dan Nica, care în prezent este membru al Comisiei pentru industrie, cercetare și energie în Parlamentul European.

Ce candidați propun organizațiile PSD pentru europarlamentare. Social democrații validează lista oficială săpămâna viitoare în CEx

În interiorul PSD este fierbere pentru stabilirea candidaților pe locuri eligibile la alegerile europarlamentare, iar cererea este, bineînțeles, mult mai mare decât oferta. Oficial, social-democrații nominalizează reprezentanții pe regiunile istorice însă, propunerile se negociază la vârful partidului. Cu alte cuvinte, Liviu Dragnea este cel care are ultimul cuvânt.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

13 thoughts on “Dan Nica propus de PSD pentru un nou mandat de Europarlamentar

 1. Ei cum n-au făcut nimic ?
  Dar podul de peste Dunăre, centura ocolitoare , străzi fără gropi , iluminat stradal modern , parcul de soft , investitori care te trag de mânecă pe stradă să-ți ofere salarii ca-n vest , parcuri , spații verzi , plaja Dunării , centrale termice de cartier , curățenie , groapă de gunoi modernă , sistem de colectare a deșeurilor ultimă generație …
  Sau nu ?
  Am visat eu ?

 2. Mare tupeu are ipochimenul ,vrea iar votul nostru.Sper că măcar acum când știm că i și amintesc de noi doar la vot, sa le întoarce m spatele.Are pensie suficient de mare,îi ajunge cat ne a păcălit.

Lasă un răspuns

Top