va aflati aici:
Home > Actualitate > Cursuri suspendate pentru toti elevii galateni

Cursuri suspendate pentru toti elevii galateni

scoli_inchise_9 si 10 ianuarie 2017

Desi vacanta scolara trebuia sa ia sfarsit duminica 8 ianuarie 2017, aceasta se prelungeste cu inca doua zile. Luni 9 ianuarie si marti 10 ianuarie scolile galatene vor ramane inchise, cursurile fiind suspendate datorita gerului.

Petrica Patilea, purtator de cuvant al Prefecturii Galati a anuntat sambata : „În cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență din această seară, s-a decis suspendarea cursurilor din grădinițe, școli și licee în zilele de 9 și 10 ianuarie 2017, ca urmare a temperaturilor foarte scăzute prognozate pentru următoarele zile și a situației generate de viscolul puternic din perioada 5-6 ianuarie”.

Mai multe detalii pe reperul.ro

Cursuri suspendate luni şi marţi în grădinițele, școlile și liceele din judeţul Galaţi – Reperul

Şapte localităţi nu au energie electrică din cauza deranjamentelor individuale şi colective * „În cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență din această seară, s-a decis suspendarea cursurilor din grădinițe, școli și licee în zilele de 9 și 10 ianuarie 2017, ca urmare a temperaturilor foarte scăzute prognozate pentru următoarele zile și a situației …

Dealtfel cel putin pentru ziua de luni situatia este similara in Bucuresti si alte 16 judete din tara afectate de vremea rea din aceste zile.

Şcoli şi grădiniţe închise luni în Bucureşti şi 16 judeţe. Marţi, elevii din Capitală fac şcoală UPDATE

UPDATE ORA 13.00: Marţi, şcolile din Bucureşti se redeschid. În urma deciziilor luate de colegiile prefecturale judeţene, marţi, 19 ianuarie 2016, cursurile vor fi reluate în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din municipiul Bucureşti şi din judeţele Ilfov şi Galaţi.Cursurile se vor relua şi în judeţul Giurgiu, cu excepţia unităţilor şcolare de pe raza localităţilor Gogoşari, Putineiu şi Schitu.În judeţul Ialomiţa vor fi redeschise toate şcolile din mediul urban.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top