va aflati aici:
Home > Justitie > Cum a fost trimis ilegal în judecată un dosar privind dispariţia a 123 de tone de motorină de pe o navă tanc

Cum a fost trimis ilegal în judecată un dosar privind dispariţia a 123 de tone de motorină de pe o navă tanc

Judecătoria Galaţi a anulat, pe 9 decembrie, rechizitoriul, actele de urmărire penală, probele şi mijloacele de probă într-un dosar de abuz în serviciu şi fals intelectual şi a sesizat Curtea Constituţională în legătură cu neconstituţionalitatea mai multor prevederi din Codul de Procedură Penală. Decizia poate fi contestată la instanţa superioară. Zece persoane au fost puse sub acuzare în acest dosar în urma unui control efectuat de Poliţia Transporturi Galaţi, prin care s-a constatat lipsa din gestiunea navei tanc ”Brazi” a cantităţii de 123.209,70 de kilograme de motorină, în valoare de 1.031.776,76 de lei, informează ADEVĂRUL.

Cum a fost trimis ilegal în judecată un dosar privind dispariţia a 123 de tone de motorină de pe o navă tanc

Judecătoria Galaţi a anulat, pe 9 decembrie, rechizitoriul, actele de urmărire penală, probele şi mijloacele de probă într-un dosar de abuz în serviciu şi fals intelectual şi a sesizat Curtea Constituţională în legătură cu neconstituţionalitatea mai multor prevederi din Codul de Procedură Penală. Decizia poate fi contestată la instanţa superioară.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top