va aflati aici:
Home > Actualitate > Criză acută de sânge în spitale! Gălăţenii sunt rugaţi să doneze!

Criză acută de sânge în spitale! Gălăţenii sunt rugaţi să doneze!

Reducere drastică a numărului donatorilor de sânge afectează acum şi Centrul de Transfuzii Galaţi, unul dintre cele mai mari din Moldova. Numărul donatorilor de sânge a scăzut la jumătate, în schimb, cererea de sânge şi produse din sânge a cresct foarte mult. Izolarea, carantina, dar şi perioada concediilor par a fi cauzele acestei scăderi de donatori şi mai puţin faptul că oamenii s-ar teme de pandemie. Mai ales că în centrul de la Galaţi măsurile de precauţie sunt similar celor luate in spitale.
Reprezentanţii centrului fac apel la populaţie, dar au decis să îşi prelungească şi programul. Vor lucra, în plus, şi în fiecare ultimă zi de sâmbătă a fiecărei luni, pentru a veni în ajutorul celor care vor să doneze, relatează MONITORUL DE GALAȚI.

Criză acută de sânge în spitale! Gălăţenii sunt rugaţi să doneze în număr cât mai mare! – Monitorul de Galati – Ziar print si online

Reducere drastică a numărului donatorilor de sânge afectează acum şi Centrul de Transfuzii Galaţi, unul dintre cele mai mari din Moldova. Numărul donatorilor de sânge a scăzut la jumătate, în schimb, cererea de sânge şi produse din sânge a cresct foarte mult.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top