va aflati aici:
Home > Economie > Cristian Popa, un executiv cu peste 20 de ani în FMCG, a preluat conducerea producătorului de bere Martens Galaţi

Cristian Popa, un executiv cu peste 20 de ani în FMCG, a preluat conducerea producătorului de bere Martens Galaţi

Cristian Popa a lucrat anterior timp de şase ani în cadrul Intersnack, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa de snackuri, care are o fabrică în Braşov.

Cristian Popa, un manager cu experienţă în companii precum Intersnack (snackuri), Tnuva (lactate), AB InBev (bere) şi Procter&Gamble (produse de curăţenie şi cosmetice), a preluat funcţia de director general în cadrul producătorului de bere Martens Galaţi. El îl înlocuieşte pe De Smet-Van Damme Johan Germain, informează ZIARUL FINANCIAR.

Cristian Popa, un executiv cu peste 20 de ani în FMCG, absolvent de Aeronave şi al Wharton Business School, a preluat conducerea producătorului de bere Martens Galaţi | Ziarul Financiar

CRISTIAN POPA, director general, Martens Galaţi Cristian Popa a lucrat anterior timp de şase ani în cadrul Intersnack, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa de snackuri, care are o fabrică în Braşov.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top