va aflati aici:
Home > Actualitate > Prima primărie din România care a emis un certificat de urbanism în format sută la sută digital

Prima primărie din România care a emis un certificat de urbanism în format sută la sută digital

Primăria Galaţi este prima primărie din România care adoptă o astfel de soluţie ce a fost posibilă cu sprijinul FIDA Solutions, dezvoltator software, şi certSIGN Prestator Calificat de Servicii de Încredere.

„Intenţia noastră este să venim în ajutorul cetăţenilor cu soluţii moderne şi simple, care să reducă cât se poate de mult timpul de aşteptare, statul la cozi şi la ghişee. Există destul de multe solicitări de obţinere a certificatelor de urbanism digital, aşa că am găsit această soluţie cu sprijinul partenerilor noştri, iar de curând a fost emis primul astfel de certificat. Este o premieră în România şi un prim pas spre o administraţie mai deschisă odată cu oferirea de noi servicii electronice către cetăţeni”, a declarat Ionuţ Pucheanu, primarul municipiului Galaţi, pentru ADEVĂRUL.

Prima primărie din România care a emis un certificat de urbanism în format sută la sută digital

„Intenţia noastră este să venim în ajutorul cetăţenilor cu soluţii moderne şi simple, care să reducă cât se poate de mult timpul de aşteptare, statul la cozi şi la ghişee. Există destul de multe solicitări de obţinere a certificatelor de urbanism digital, aşa că am găsit această soluţie cu sprijinul partenerilor noştri, iar de curând a fost emis primul astfel de certificat.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top