va aflati aici:
Home > Actualitate > COVID-19: Spitalele din Galați au ajuns aproape de capacitate maximă

COVID-19: Spitalele din Galați au ajuns aproape de capacitate maximă

Spitalele COVID din municipiul Galaţi au ajuns aproape de capacitatea maximă, a anunţat, joi, prefectul judeţului Galaţi, Gabriel Avrămescu.

Potrivit acestuia, Spitalul de Spitalul de Boli Infecţioase nu mai are niciun loc liber, la spitalele CFR şi TBC mai sunt doar câte două paturi libere, iar cele mai multe locuri libere pentru internarea bolnavilor cu COVID-19, zece, se află la Spitalul municipal din Tecuci, conform Agerpres.ro.

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi informează că toate spitalele din judeţ se confruntă cu un deficit de personal medical, informează WALL-STREET.

COVID-19: Spitalele din Galați au ajuns aproape de capacitate maximă

Spitalele COVID din municipiul Galaţi au ajuns aproape de capacitatea maximă, a anunţat, joi, prefectul judeţului Galaţi, Gabriel Avrămescu. Potrivit acestuia, Spitalul de Spitalul de Boli Infecţioase nu mai are niciun loc liber, la spitalele CFR şi TBC mai sunt doar câte două paturi libere, iar cele mai multe locuri libere pentru internarea bolnavilor cu COVID-19, zece, se află la Spitalul municipal din Tecuci, conform Agerpres.ro.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top