va aflati aici:
Home > Actualitate > Tentativă de record mondial la Zilele Bibliotecii „VA Urechia” din Galaţi

Tentativă de record mondial la Zilele Bibliotecii „VA Urechia” din Galaţi

Zilele „VA Urechia” vor debuta joi, 7 noiembrie, cu o activitate neobişnuită: o încercare de stabilire a unui record mondial la Speed Stacks (sau „jocul paharelor”). După amiază, manifestările vor continua cu salonul literar „Axis Libri”. Prima zi de manifestări (7 noiembrie) din cadrul Zilelor Bibliotecii (programate să se desfăşoare până pe 14 noiembrie) va debuta la ora 8,30 cu acţiune de promovare Stack Up Day – speed stacks care se va desfăşura la sediul central al Bibliotecii Judeţene „V.A. Urechia” în zona parterului.

„În anul 2018 au participat 624.390 stack-eri din 2.833 de şcoli şi organizaţii din 25 de ţări printre care şi România. Ne dorim ca la această activitate să participe cel puţin 200 persoane. Acestea vor fi organizate în grupuri de câte 35 – 40 de persoane care se vor schimba la fiecare jumătate de oră cu alte 35-40 de persoane. Vor fi în jur de 6 grupuri care vor practica acest sport până la finalul activităţii”, au transmis reprezentanţii bibliotecii, scrie ADEVĂRUL.

Tentativă de record mondial la Zilele Bibliotecii „VA Urechia” din Galaţi. Evenimentele vor dura opt zile

Prima zi de manifestări (7 noiembrie) din cadrul Zilelor Bibliotecii (programate să se desfăşoare până pe 14 noiembrie) va debuta la ora 8,30 cu acţiune de promovare Stack Up Day – speed stacks care se va desfăşura la sediul central al Bibliotecii Judeţene „V.A. Urechia” în zona parterului.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top