va aflati aici:
Home > Actualitate > Comisar-şef de poliţie trimis în judecată pentru 16 infracţiuni de luare de mită

Comisar-şef de poliţie trimis în judecată pentru 16 infracţiuni de luare de mită

Petcu Mitică, comisar-şef de poliţie în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (S.P.C.R.P.C.I.V.) Galaţi, a fost trimis în judecată, în arest la domiciliu, pentru luare de mită în formă continuată (16 acte materiale). De asemenea, alte trei persoane fizice vor fi judecate pentru comiterea mai multor infracţiuni de dare de mită.

În perioada ianuarie – martie 2020, inculpatul Petcu Mitică, în calitatea menţionată mai sus, ar fi primit, de la mai multe persoane (printre care şi cele trei menţionate mai sus), diferite sume de bani (cuprinse între 50 de lei şi 300 de lei) şi alte bunuri, care nu i se cuveneau, pentru programarea <> a candidaţilor la examenul pentru obţinerea permisului de conducere, înmatricularea cu prioritate a unor autoturisme şi preschimbarea fără programare a permisului de conducere”, susţin procurorii, relatează ADEVĂRUL.

Comisar-şef de poliţie trimis în judecată pentru 16 infracţiuni de luare de mită. Cu cât îi “dijmuia” pe candidaţii la obţinerea permisului de conducere

Petcu Mitică, comisar-şef de poliţie în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (S.P.C.R.P.C.I.V.) Galaţi, este acuzat că cerea diferite sume de bani pentru a programa peste rând candidaţii la examenul pentru obţinerea permisului de conducere.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top