va aflati aici:
Home > Eveniment > Comemorarea victimelor Colectiv la Galați pe 30 mai

Comemorarea victimelor Colectiv la Galați pe 30 mai

Pe data de 30 mai Asociația Colectiv GTG 3010 ( asociatia victimelor incendiului ce a avut loc la concertul trupei Goodbye to Gravity din Clubul Colectiv din 30.10.2015 ) organizează evenimentul “3 Ani și 7 Luni. Joi, 30 Mai, vom fi la Colectiv ” .

Incidentul de la Colectiv a fost cel mai grav incendiu din România dintr-un club de noapte. Totodată a reprezentat cel mai grav accident din țară de după anul 1989. Acesta a depășit prin numărul de decese accidentul aviatic de la Balotești din 1995 în care au murit 60 de persoane.

Evenimente de comemorare au loc în aceeași dată în mai multe orașe din țară. George Alin Radu anunță organizarea unui eveniment de comemorare și în Galați, pe 30 mai 2019.

La 3 ani și 7 luni de la tragedia de la Colectiv, în care şi-au pierdut viaţa 64 de oameni, dorim să aprindem câte o lumânare în memoria victimelor pe platoul din faţa Prefecturii (Monumentul Eroilor), la o reuniune de comemorare, care este programată în data de 30 Mai , de la ora 16.00. Printre cei care şi-au pierdut viaţa în urma tragicului incident se numără şi doi tineri din Galaţi, Valentina Florea şi Bogdan Claudiu Istrate. În intervalul orar 15,30-16,00 va avea loc și o slujbă de pomenire la Biserica Vovidenia din Galați. Dumnezeu să îi odihnească în pace !

3 Ani și 7 luni #Colectiv

Event in Galati, Romania by George Alin Radu on Thursday, May 30 20195 posts in the discussion.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top