va aflati aici:
Home > Actualitate > Combinatul siderurgic de la Galaţi a început să livreze tabla groasă pentru construirea podului peste Dunăre

Combinatul siderurgic de la Galaţi a început să livreze tabla groasă pentru construirea podului peste Dunăre

Din tabla produsă la Liberty Galaţi se va realiza tablierul podului peste Dunăre de la Brăila. De confecţionarea segmenţilor metalici ai podului se ocupă Şantierul Naval Vard Brăila. Practic, este o operaţiune economică „made in Romania”. Combinatul siderurgic LIBERTY Galaţi a anunţat, joi, 27 februarie 2020, că a început livrările de oţel pentru podul de la Brăila, cel mai important proiect de infrastructură derulat în prezent în România. Combinatul Siderurgic livrează pentru Fincantieri Infrastructure tablă groasă care este, mai apoi, folosită la confecţionarea segmenţilor tablierului podului, operaţiune care se desfăşoară la Şantierul Naval Vard din Brăila.

„Acest pod va dăinui mulţi, mulţi ani iar priceperea şi pasiunea colegilor mei vor adăuga trăinicie şi valoare acestui proiect benefic pentru întreaga ţară. Suntem mândri să fim furnizori dar şi foarte hotărâţi să livrăm clientului nostru soluţiile tehnice, logistice şi comerciale aşteptate”, a comentat Bogdan Grecu, directorul general al LIBERTY Galaţi, relatează ADEVĂRUL.

Combinatul siderurgic de la Galaţi a început să livreze tabla groasă pentru construirea podului peste Dunăre

Combinatul siderurgic LIBERTY Galaţi a anunţat, joi, 27 februarie 2020, că a început livrările de oţel pentru podul de la Brăila, cel mai important proiect de infrastructură derulat în prezent în România. Combinatul Siderurgic livrează pentru Fincantieri Infrastructure tablă groasă care este, mai apoi, folosită la confecţionarea segmenţilor tablierului podului, operaţiune care se desfăşoară la Şantierul Naval Vard din Brăila.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top