va aflati aici:
Home > Economie > Combavipor din Galaţi: Odată cu întoarcerea românilor din Diaspora se rezolvă problema forţei de muncă

Combavipor din Galaţi: Odată cu întoarcerea românilor din Diaspora se rezolvă problema forţei de muncă

„Am atins un vârf de cerere, iar în acest moment nu putem să mai facem faţă, chiar dacă lucrăm non-stop, în trei schimburi”, mai spune reprezentantul Combavipor. Compania are propria reţea de distribuţie, având cinci magazine în judeţul Galaţi.

El mai spune că o parte din angajaţi lucreză de acasă, iar cei care merg la serviciu, au fost dotaţi cu dezinfectanţi pe bază de clor şi cu spirt. Totodată, şoferii camioanelor de la terţi nu au voie să coboare din cabină.

Combavipor a fost înfiinţată în anul 1991, iar în 1994 s-a constituit Braigal SA prin fuzionarea companiilor Combavipor şi Galcoc din judeţul Galaţi şi Comsuin 1, Comsuin 2 şi I.M. din judeţul Băila.

Combavipor SA a avut o cifră de afaceri de 41,7 milioane de lei în 2018, în creştere cu 27% faţă de anul precedent şi un profit de 560.000 de lei, arată cele mai recente date publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe, relatează ZIARUL FINANCIAR.

Combavipor din Galaţi, producător de făină, mălai şi furaje combinate: Odată cu întoarcerea românilor din Diaspora se rezolvă problema forţei de muncă

Ionel Anghel, directorul general al companiei Combavipor din Galaţi, cu tradiţie de trei decenii pe piaţa de morărit, dar şi de furaje combinate pentru animale, spune că odată cu întoarcerea românilor din Diaspora se rezolvă problema deficitului de personal, aceasta fiind una dintre cele mai mari provocări ale antreprenorilor români în ultimii doi ani.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top