va aflati aici:
Home > Actualitate > Coliziune în lanț cu opt victime pe DJ 251, între Matca și Valea Mărului

Coliziune în lanț cu opt victime pe DJ 251, între Matca și Valea Mărului

Accidentul s-a soldat cu rănirea a 9 persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 80 de ani. „Astăzi, în jurul orei 06.30, pe DJ 251, între localităţile Matca şi Valea Mărului, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea a 9 persoane. Din primele verificări, a reieşit că un autoturism, care circula pe drumul mai sus menţionat, nu ar fi observat autovehiculul din fața sa, un tractor cu remorcă, având defecţiuni la sistemul de iluminare, şi ar fi intrat în impact faţă – spate cu acesta. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde a lovit o autoutilitară care circula regulamentar. Accidentul s-a soldat cu rănirea a 9 persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 80 de ani, printre care şi conducătorii autoturismului şi autoutilitarei, toate transportate la spital. Rezultatul testării alcoolscopice a fost negativ. Poliţiştii efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpa“, potrivit IPJ Galați, informează MONITORUL DE GALAȚI.

UPDATE | Coliziune în lanț cu opt victime pe DJ 251, între Matca și Valea Mărului (FOTO) – Monitorul de Galati – Ziar print si online

UPDATE: Accidentul s-a soldat cu rănirea a 9 persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 80 de ani. „Astăzi, în jurul orei 06.30, pe DJ 251, între localităţile Matca şi Valea Mărului, s-a produs un accident rutier, soldat cu rănirea a 9 persoane.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top