va aflati aici:
Home > Actualitate > Ciocolata proteică – concepută la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați – pe masa consumatorilor

Ciocolata proteică – concepută la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați – pe masa consumatorilor

Ciocolata proteică a fost concepută de o echipă de cadre didactice de la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați formată din: șef lucrări dr. ing. Livia Patrașcu, prof. dr. ing. Iuliana Aprodu și șef lucrări dr. ing. Ina Vasilean (directorul proiectului de cercetare). Green Velvet este primul dintr-o serie de șase produse proteice optimizate din punct de vedere nutrițional, realizate în cadrul unui proiect de cercetare, cu ajutorul și la solicitarea agentului economic SC LABORATOARELE REMEDIA SRL, interesat să ofere consumatorilor produse sănătoase, bogate în proteine, cu destinație nutrițională particulară.

Ciocolata proteică e disponibilă prin comandă online, relatează “UNIVERSITATEA DUNĂREA DE JOS” GALAȚI, pe site-ul său.

Ciocolata proteică – concepută la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați – pe masa consumatorilor

Visul iubitorilor de ciocolată a devenit realitate! Consumatorii au acum la dispoziție un produs fără zahăr, bogat în proteine, ce are în compoziție o serie de ingrediente speciale. Și asta datorită muncii de mai bine de un an a unei echipe de cercetători de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, care a creat o rețetă de ciocolată proteică.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top