va aflati aici:
Home > Politica > Un consilier local şi-a dat demisia din Consiliul Local Galaţi

Un consilier local şi-a dat demisia din Consiliul Local Galaţi

Unul dintre consilierii locali PACT şi-a dat demisia din Consiliul Local Galaţi. Anamaria Mihai  este cea care a renunţat la funcţie urmând să-i ia locul colegul de partid Sorin Frăsina, informează MONITORUL DE GALAȚI.

Începând de azi (n.r. – 26 februarie 2021), locul meu în Consiliul Local va fi preluat de către colegul meu, Sorin Frasina. Am acceptat cu toată responsabilitatea propunerea venită din partea PACT pentru Galaţi de a mă afla pe lista pentru Consiliul Local, pentru că, în continuare, cred că politica e instrumentul cel mai puternic pentru a schimba lumea în bine. Cu aceeaşi putere, este valabil şi în sens opus, din păcate. (…) Gălăţenii merită reprezentanţi care să dedice timp şi resurse pentru a duce funcţia de consilier local la nivelul corespunzător, iar noi, la PACT pentru Galaţi, asta facem. Pregătim un corp de elită în serviciul public. Suntem deja un rezervor de competenţe profesionale şi civice, iar în următorii ani vom deveni şi un rezervor de competenţe politice. Pentru acest motiv, mai mulţi oameni de pe lista noastră, aşa cum am anunţat şi în timpul campaniei, vor trece prin Consiliul Local şi vor căpăta această experienţă, vor propune proiecte de hotărâri, amendamente, vor face interpelări şi vor fi vocea cetăţenilor în Consiliul Local. Eu am deschis porţile şi am creat o cale mai bătătorită pentru succesorul meu. Rămân implicată în activităţile PACT pentru Galaţi ca şi până acum, cu toată inima şi încrederea că vom reuşi ceea ce ne-am propus. Cu experienţa dobândită în Consiliul Local voi coordona unul dintre departamentele platformei PACT pentru Galaţi”, a declarat pe un site de socializare Anamaria Mihai.

Un consilier local şi-a dat demisia din Consiliul Local Galaţi – Monitorul de Galati – Ziar print si online

Unul dintre consilierii locali PACT şi-a dat demisia din Consiliul Local Galaţi. Anamaria Mihai (foto ↓) este cea care a renunţat la funcţie urmând să-i ia locul colegul de partid Sorin Frăsina. „Începând de azi (n.r. – 26 februarie 2021), locul meu în Consiliul Local va fi preluat de către colegul meu, Sorin Frasina.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top