va aflati aici:
Home > Actualitate > Chermeză politică exclusivistă de Ziua Naţională pe bani publici. Ce nereguli a descoperit Curtea de Conturi

Chermeză politică exclusivistă de Ziua Naţională pe bani publici. Ce nereguli a descoperit Curtea de Conturi

Curtea de Conturi Galaţi a taxat dur finanţarea de către autorităţile locale din Galaţi a două evenimente care au avut loc în acelaşi timp şi în acelaşi loc, pe 2 decembrie 2018, în holul Universităţii “Dunărea de Jos”. Este vorba de Festivalul ”Mărul de Aur” şi ”Gala Centenarului 2018”, pentru care s-au alocat 1.331.000 de lei fără să existe o fundamentare serioasă. Mai exact, inspectorii financiari susţin că nu există o justificare legală pentru  folosirea de către Fundaţia “Andreiana Juventus” a alocaţiilor directe din bugetul local al municipiului Galaţi în vederea organizării celor două evenimente amintite anterior, neexistând, de pildă, documente justificative pentru cheltuirea a 114.000 de lei din  suma amintită, informează ADEVĂRUL.

Chermeză politică exclusivistă de Ziua Naţională pe bani publici. Ce nereguli a descoperit Curtea de Conturi

Politicienii din Galaţi au organizat, pe 2 decembrie 2018, o petrecere exclusivistă din bani publici în holul central al Universităţii „Dunărea de Jos” sub acoperirea a două evenimente, Festivalul “Mărul de Aur” şi “Gala Centenarului 2018”, niciunul dintre acestea nefiind deschis publicului larg.

 

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top