va aflati aici:
Home > Actualitate > Carantină în toate spitalele din judeţul Galaţi. Accesul vizitatorilor este interzis până la 31 martie

Carantină în toate spitalele din judeţul Galaţi. Accesul vizitatorilor este interzis până la 31 martie

Măsura face parte din programul naţional de combatere a epidemiei de coronavirus. De asemenea şi toate activităţile de practică ale studenţilor medicinişti din Galaţi au fost temporar anulate. La Galaţi a fost înregistrat până acum un caz de infectare cu COVID-19. Bate vântul la porţile spitalelor din Galaţi după ce, din 9 martie accesul vizitatorilor a fost cu desăvârşire interzis, în cadrul măsurilor de carantină stabilite la nivel naţional pentru combaterea epidemiei de coronavirus. De altfel, câteva dintre unităţile medicale (respectiv Spitalul de Boli Infecţioase şi cel de Pneumoftiziologie) erau deja în carantină încă din 6 martie, preventiv, datorită specificului activităţii. Personalul de pază de la spitale spune că a primit instrucţiuni precise: nimeni nu intră în spital decât în calitate de pacient şi numai prin unitatea de primiri urgenţe. Măsura este valabilă deocamdată până la data de 31 martie, însă în funcţie de evoluţia epidemiei de COVID-19 în România ar putea fi ulterior extinsă, informează ADEVĂRUL.

Carantină în toate spitalele din judeţul Galaţi. Accesul vizitatorilor este interzis cel puţin până la 31 martie

Măsura face parte din programul naţional de combatere a epidemiei de coronavirus. De asemenea şi toate activităţile de practică ale studenţilor medicinişti din Galaţi au fost temporar anulate. La Galaţi a fost înregistrat până acum un caz de infectare cu COVID-19.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top