va aflati aici:
Home > Actualitate > Cel putin inca 500 de noi locuri de munca in call-center-urile galatene si salarii in crestere

Cel putin inca 500 de noi locuri de munca in call-center-urile galatene si salarii in crestere

Deschiderea la sfarsitul anului 2015 la Galaţi a unei filiale CGS – cel mai mare operator call-center din Romania a creat pe parcursul anului 2016 200 de noi locuri de muncă in oraşul nostru.

Chiar daca salariile operatorilor gălăţeni nu se ridica la nivelul celor din Bucuresti, Ziarul Financiar arată că pe plan naţional salariile din call centeruri şi centre de servicii au crescut anul trecut cu 10-12% in medie şi cu o rată de 22% în Bucureşti. Procentele de crestere  se vor menţine şi în 2017, în condiţiile în care companiile din acest sector se vor extinde, existând cerere masivă pentru serviciile lor.

„La Galaţi am găsit o forţă de muncă foarte bună, o masă de oameni tineri şi educaţi care aşteaptă oportunităţi din partea companiilor. Au ajuns în câteva luni la nivelul colegilor mai vechi din alte centre. Salariile în Galaţi sunt cu 10-15% mai jos faţă de Capitală şi nu găseşti cunoscători de limbi nordice sau germană, dar engleza, spaniola şi italiana sunt la un nivel foarte bun. Vrem să ajungem la 700-800 oameni acolo în următorii ani“, a declarat Vlad Sterescu, country-managerul CGS Romania.

Deschiderea punctului de lucru de la Galaţi s-a realizat in defavoarea Iaşiului iar modelul de aici se va aplica in anii urmatori şi in alte oraşe ale tarii. „Ne vom uita şi la alte oraşe, probabil tot în estul ţării, cum am făcut cu Galaţi. Cred că am făcut bine că nu ne-am dus la Iaşi, pentru că este un oraş care clocoteşte, fierbe, companiile nu mai pot angaja la timp, salariile au crescut“, a mai declarat Vlad Sterescu.

Citeste mai multe pe zf.ro:

CGS, cel mai mare operator de call centeruri din România: Am crescut anul trecut salariile în medie cu 10-12% şi cu 22% în Bucureşti. Va fi la fel şi în 2017. În capitală nu mai găseşti oameni sub 550 de euro net pe engleză | Ziarul Financiar

CGS, cel mai mare operator de call centeruri din România: Am crescut anul trecut salariile în medie cu 10-12% şi cu 22% în Bucureşti. Va fi la fel şi în 2017. În capitală nu mai găseşti oameni sub 550 de euro net pe engleză

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top