va aflati aici:
Home > Actualitate > Campanie de sterilizare a câinilor fără stăpân la Galați

Campanie de sterilizare a câinilor fără stăpân la Galați

În perioada 2-25 aprilie 2019 se va desfășura o campanie de sterilizare a câinilor fără stăpân din Galați. Începând de miercuri, 3 aprilie 2019, gălăţenii pot suna la numărul de telefon 0786.046.868 pentru a-i programa la sterilizare gratuită.

Proiectul este realizat prin colaborarea unei organizaţii naţionale de protecţie a animalelor (Animal Society) cu una internaţională (Four Paws). Doctor Anca Tomescu, preşedintele Animal Society privește Galaţiul ca un proiect pilot pentru rezolvarea într-un mod uman a problemei câinilor fără stăpân.

Suntem încântaţi de colaborarea cu una dintre cele mai importante organizaţii europene din domeniul protecţiei animalelor şi avem încredere că, la sfârşitul acestui proiect desfăşurat pe doi ani, oraşul nostru va deveni un model demn de urmat şi de alte autorităţi locale, fie ele din România sau chiar Europa de Est”, a declarat Ionuţ Pucheanu, primarul municipiului Galaţi pentru Adevărul.

Proiect unic de sterilizare a câinilor fără stăpân la Galaţi. „Vrem să devenim un model pentru toată Europa de Est”

Agreat cu Primăria Galaţi, planul celor două asociaţii se întinde pe doi ani şi se va desfăşura în mai multe etape. Rezultatele acestuia vor fi măsurate de un institut sociologic profesionist, iar preşedintele Animal Society, dr. Anca Tomescu, a spus că speră ca, la finalul celor doi ani, Galaţiul să devină un proiect pilot pentru rezolvarea într-un mod uman a problemei câinilor fără stăpân.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top