va aflati aici:
Home > Actualitate > Campanie de imunizare: spital cu zero vaccinări

Campanie de imunizare: spital cu zero vaccinări

Au trecut deja 2 zile de la începerea campaniei de vaccinare a personalului medical. La nivel naţional procentul cadrelor medicale imunizate nu trece de 50%. Există, însă, şi spitale unde procentul vaccinaţilor este de zero. Maternitatea Buna Vestire din Galaţi, este un astfel de loc. Există, desigur o explicaţie…

Dr. Costinela Georgescu – manager maternitate: Pentru a asigura o vaccinare eficienta, şi a evita pierderea de doze de vaccin, tinand cont de confirmarile telefonice ale personalului, am stabilit ca data de 11 ianuarie sa fie prima zi de vaccinare pentru spitalul nostru.

Deşi există un spital cu zero vaccinări, iar în judeţ s-au vaccinat în două zile doar 613 cadre medicale, autorităţile spun că totul merge bine.

Teodora Miron – pdc Prefectura Galați: Până în momentul de față campania decurge foarte bine. În prima zi am avut 289 de cadre medicale vaccinate. Ieri a crescut deja numărul, au fost 324 de cadre medicale vaccinate. S-au înscris deja alte cadre medicale pe platforma, relatează OBSERVATOR.

Campanie de imunizare: spital cu zero vaccinări

Directorul DSP Galaţi este printre primii care s-au vaccinat. Gestul său acesta a vrut să transmită un mesaj de încurajare pentru cei ce sunt încă sceptici. Explicaţii sunt multe: ba oamenii sunt în concediu, ba programările sunt puţine. Există, în schimb, promisiuni că din 11 ianuarie campania de vaccinare va începe în forţă.

Comentează folosind identitatea Facebook

Comentează folosind formularul de contact

Lasă un răspuns

Top